Kalender

zondag 24 september van 14 tot 17u

EERSTE CHIROZONDAG VOOR OUDE LEDEN

De overgang vindt dit jaar plaats op zondag 24 september van 14 tot 17u. Die dag neem je afscheid van je oude leiding én kom je te weten wie jouw nieuwe leiding is voor het volgende Chirojaar. Spannend! Om 16.30u zijn alle ouders welkom om mee afscheid te nemen van de oude leiding en te ontdekken wie de nieuwe leiding wordt van hun kind(eren).

zondag 1 oktober van 14 tot 17/18u

EERSTE CHIROZONDAG VOOR NIEUWE LEDEN

Ben je nieuw bij Chiro Coloma? Dan is dit jouw eerste officiële Chirozondag. We verwachten alle leden op zondag 1 oktober om 14u achter de kerk van Sint-Jozef Coloma. Het einde van deze Chirozondag is voorzien om 17u voor de Ribbels, Speelclub en Rakwi’s. De Tito’s en Kespi’s eindigen om 18u.

zondag 22 oktober van 14 tot 17u

openingsfeest nieuwe chirolokalen

Hoera! Onze huizeke is af. Benieuwd hoe onze nieuwe Chirolokalen eruit zien? Kom langs op ons reuzegezellige openingsfeest.

zondag 26 november vanaf 10.40u

CHRISTUS KONING

Christus Koning is het feest van de Chiro. Die dag gaan we met z’n allen gezellig naar de Sint-Jozef-Colomakerk voor een viering die helemaal in het teken van Chiro staat. Tijdens de middag smul je van kip met appelmoes en frietjes en bekijken we de foto’s van het voorbije Chirokamp.

zondag 21 januari vanaf 14 tot 17u

Zwemmen

Spitter, spetter, spater … We gaan spelen in het water. Met de hele Chiro trekken we vandaag naar het Zwembad Geerdegemvaart. Of we gaan schaatsen. Wat zal het zijn?

zondag 21 april

BARBECUE

Benieuwd wat het kampthema dit jaar zal zijn? Je ontdekt het allemaal tijdens het infomoment en de bijhorende barbecue. Je krijgt hier ook het kampboekje met alle informatie mee naar huis.

vrijdag 26 tot zondag 28 april

Klein kamp

Eind april vertrekken we met de hele Chiro op klein kamp. Da’s een weekend met de hele Chiro, waar de kinderen al eens kunnen proeven van de dagindeling en sfeer zoals die tijdens het grote bivak in juli is.

GROOT KAMP

Van 18 tot 28 juli gaan we op kamp naar de Ardennen.

Scroll naar boven