BARBECUE

Op zondag 21 april

Benieuwd wat het kampthema dit jaar zal zijn? Je ontdekt het allemaal tijdens het infomoment en de bijhorende barbecue op zondag 21 april. Je krijgt hier ook het kampboekje met alle informatie mee naar huis.

UREN
12 > 17u: barbecue
14u: infomoment kampthema

LOCATIE
Chiro Coloma (achter de kerk van Sint-Jozef-Coloma)
Tervuursesteenweg 18B
2800 Mechelen

Praktische info

Eet gezellig samen

Om 12u zijn onze barbecues heet genoeg en kan je lekker smullen van al dat lekkers van de grill. Je kan kiezen tussen worsten, hamburgers, satés, vegetarische burgers en balletjes of een vegan optie. Het groentebuffet is doorlopend open.

Ontdek het kampthema

De leiding is druk bezig met de voorbereidingen voor het Chirokamp in juli. Om 14u lichten we al een tipje van de sluier op en onthullen we het kampthema. Je krijgt dan ook het kampboekje boordevol nuttige weetjes over het kamp mee naar huis. Heb je nog vragen? Stel ze gerust ter plekke aan de leiding of de VB’s.

Inschrijven verplicht

Schrijf je in vóór zondag 14 april. Voor 1 vleesje betaal je 11 euro, voor 2 vleesjes betaal je 13 euro en voor 3 vleesjes betaal je 15 euro. Betalen doe je door het totale bedrag van je bestelling over te schrijven op de Chirorekening BE78 0013 6168 4986. Liever geen barbecue voor jou? Dan zien we je graag om 14u op het Chiroterrein voor het infomoment.

Bestel vóór zondag 14 april

Schrijf je tijdig in

Geef via het inschrijvingsformulier door hoeveel en welke vleesjes je wil eten. Zo kunnen wij op tijd alles bestellen.

Scroll naar boven