Schrijf je in

Wil je graag lid worden van chiro coloma?

De inschrijvingen starten op maandag 5 juni om 8u. Door de enorme aanvraag zijn de plaatsen beperkt voor de geboortejaren 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017. Broers en zussen van leden die al in Chiro Coloma zitten, krijgen voorrang. Het kan dus zijn dat jouw kind op de wachtlijst terechtkomt. We laten je zo snel mogelijk weten of jouw kind is ingeschreven.

Eerste Chirozondag voor oude leden op zondag 17 september

De overgang vindt dit jaar plaats op zondag 17 september van 14 tot 17u. Die dag neem je afscheid van je oude leiding én kom je te weten wie jouw nieuwe leiding is voor het volgende Chirojaar. Spannend!

Eerste Chirozondag voor nieuwe leden op zondag 24 september

We verwachten alle leden op zondag 24 september om 14u. Het einde van deze Chirozondag is voorzien om 17u voor de Ribbels, Speelclub en Rakwi’s. De Tito’s en Kespi’s eindigen om 18u.

VEELGESTELDE VRAGEN

Moet ik mijn kind al inschrijven als het eerst eens wil komen proberen?

Ja, wij hebben de gegevens van jouw kind nodig voor de verzekering. Maar je kind mag wel de eerste drie Chirozondagen komen proberen voordat we je vragen om je inschrijving definitief te maken.

Hoeveel kost de Chiro?

Voor kinderen jonger dan 12 jaar, betaal je 40 euro. Voor kinderen ouder dan 12 jaar betaal je 25 euro. Voor die prijs is je kind verzekerd en heeft het recht op een volledig schooljaar Chiroplezier. Voor het Chirokamp betaal je 110 euro voor de jongste leden en 140 euro voor de oudste leden. Opgelet: het gaat hier om een richtprijs. Dat wil zeggen dat iedereen betaalt wat hij of zij kan missen zonder dat je ons daarvan op de hoogte hoeft te brengen. Laat geld alvast geen drempel zijn om je kind in te schrijven voor de Chiro.

Wanneer moet ik het lidgeld betalen?

Na zondag 8 oktober krijg je een mail van de Chiro met de vraag of je je kind definitief wil inschrijven en om het lidgeld te betalen.

In welke groep komt mijn kind terecht?

Chiro Coloma bestaat uit vijf leeftijdsgroepen: de ribbels (1ste en 2de leerjaar), de speelclub (3de en 4de leerjaar), de rakwi’s (5de en 6de leerjaar), de tito’s (1ste, 2de en 3de middelbaar) en de kespi’s (4de en 5de middelbaar). Vanaf het 6de middelbaar start je als leiding.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van activiteiten?

Als je je kind inschrijft voor de Chiro, kom je automatisch op onze mailinglijst terecht en krijg je de nieuwsbrief van de Chiro. Daarnaast kan je je lid maken van onze Facebookgroep. Per leeftijdsgroep is er ook een aparte Whatsapp-groep om snel en makkelijk te communiceren met de leiding en andere ouders.

Bij wie kan ik terecht bij vragen?

Je kan in principe altijd terecht bij de leiding van de groep(en) van jouw kind(eren). Voor algemene vragen of eventuele problemen kan je terecht bij de groepsleiding of de VB’s (volwassen begeleiders).

Scroll naar boven