Op kamp naar Durbuy

we

Download de fiscale attesten

Tot en met 14 jaar kan je via onderstaande attesten belastingvermindering aanvragen. Het volgnummer van uw kind vindt u terug in het Excel document.

Kamplocatie

Het kamp gaat dit jaar door in Villers-Ste-Gertrude. Dat is een deelgemeente van de Belgische gemeente Durbuy en ligt in de provincie Luxemburg.

Briefje schrijven?

Benoit Rouxhet
Chiro Coloma
tav ‘Naam kind’ + ‘Chirogroep’
Strya 15
6941 Villers-Ste-Gertrude

Data per Chirogroep

Ribbels & speelclub:
23 – 30 juli
Rakwi’s & tito’s:
20 – 30 juli
Kespi’s:
16 – 31 juli

VERTREK

Ribbels & speelclub

De ribbels en de speelclub worden zaterdag 23 juli om 8.30u aan het kerkplein van Coloma verwacht in volledig uniform met effen kousen. Breng zeker ook de Kids-ID of isi+-kaart van je kind mee.

Rakwi’s en tito’s

De rakwi’s en de tito’s worden woensdag 20 juli om 8.30u aan het kerkplein van Coloma verwacht in volledig uniform met effen kousen. Breng zeker ook de Kids-ID, identiteitskaart of isi+-kaart van je kind mee.

Kespi’s

De kespi’s vertrekken op zaterdag 16 juli op voorkamp. We verwachten hen in fietsoutfit met hun fiets, fietshelm en fluohesje om 8.30u aan het kerkplein van Coloma. Ook zij moeten hun identiteitskaart afgeven aan de leiding.

BRENG JE BAGAGE BINNEN op VRIJDAG 15 juli

Net als de meeste jaren vertrekken de kinderen met de bus of met de fiets naar het kampterrein. Breng daarom op voorhand alle bagage binnen op vrijdag 15 juli tussen 18 en 20u.

OPHALEN

Ribbels & speelclub

We verwachten de ouders van de ribbels en de speelclub op zaterdag 30 juli tussen 11 en 11.30u op het kampterrein om hun kind(eren) terug op te halen. Na de slotformatie om 11.30u kan iedereen nog iets eten. Blijf gerust nog even hangen om het kampterrein wat mee op te ruimen.

Rakwi’s en tito’s

We verwachten de ouders van de rakwi’s en de tito’s op zaterdag 30 juli tussen 11 en 11.30u op het kampterrein om hun kind(eren) terug op te halen. Na de slotformatie om 11.30u kan iedereen nog iets eten. Blijf gerust nog even hangen om het kampterrein wat mee op te ruimen.

Kespi’s

De kespi’s blijven een dagje langer en keren terug huiswaarts op zondag 31 juli. Jullie hoeven hen niet te komen halen. We laten jullie op tijd weten wanneer we zullen aankomen aan de terreinen van Chiro Coloma.

Kampgeld

WA KOST DA?

Geef ons zeker een seintje als het je niet lukt om het kampgeld (in een keer) te betalen. Wij vinden het belangrijker dat élk kind meekan, dan dat er voor ieder kind betaald wordt. Vanaf het derde kind betaal je 30 euro minder kampgeld per kind.

Ribbels & speelclub

De ribbels en de speelclub betalen 100 euro voor het Chirokamp. Met dat geld zijn alle kampkosten gedekt: verzekeringen, vervoer, eten, huur tenten, huur terrein …

Rakwi’s, tito’s en kespi’s

De rakwi’s, tito’s en kespi’s betalen 130 euro voor het Chirokamp. Met dat geld zijn alle kampkosten gedekt: verzekeringen, vervoer, eten, huur tenten, huur terrein …

Overschrijven

Schrijf het kampgeld over op

BE78 0013 6168 4986
Chiro Coloma
Tervuursesteenweg 18B
2800 Mechelen

met de mededeling ‘kampgeld – naam kind & Chirogroep’

je inschrijving is pas definitief bij het betalen van het kampgeld.

Hulp gezocht

BEN JIJ ONZE PATSER IN NOOD?

Een Chirokamp vraagt veel voorbereiding met heel wat gesleur en getrek. Daarom zoeken we nog mensen die ons kunnen komen helpen op dinsdag 12 en 13 juli bij het inladen van de camion. Ook bij het uitladen van de camion op zondag 31 juli kunnen we wel wat helpende handen gebruiken.

Bagage

Benieuwd wat je kind allemaal nodig heeft op Chirokamp? Check dan onze handige bagagelijst.

Medische fiche

Heel belangrijk: bezorg deze samen met twee klevertjes van het ziekenfonds vóór de start van het kamp aan de leiding van je kind(eren).

Een dag op kamp

Ontdek hoe een dag op kamp eruitziet. En leer meteen ook het ochtend- en avondlied vanbuiten.

Download het kampboekje

Nog eens alles grondig nalezen?

FISCALE ATTESTEN KAMP 2021

Download via onderstaande knoppen de documenten die u nodig heeft.