Op kamp naar Balen

In de Wonderwereld is alles mogelijk. Eenhoorns die dansen met draken. Fee├źn die fladderen door de lucht. Kleine kabouters die genieten van reuzenlolly’s. Maar wat doen we als de Onderwereld naar de Wonderwereld dreigt te komen? Help jij ermee voor dat de Wonderwereld een magische, veilige plek blijft?
de Chiroleiding

Kamplocatie

Het kamp gaat dit jaar door in Balen. Dat is een gemeente in de provincie Antwerpen.

Briefje schrijven?

Chiro Coloma
tav ‘Naam kind’ + ‘Chirogroep’
Asbeekstraat 2
2490 Balen

Data per Chirogroep

Ribbels & speelclub:
23 – 30 juli
Rakwi’s & tito’s:
20 – 30 juli
Kespi’s:
16 – 31 juli

VERTREK

Ribbels & speelclub

De ribbels en de speelclub worden zondag 23 juli om 8.30u aan het kerkplein van Coloma verwacht in volledig uniform met effen kousen. Breng zeker ook de Kids-ID of isi+-kaart en twee klevertjes van het ziekenfonds van je kind mee.

Rakwi’s & tito’s

De rakwi’s en de tito’s worden donderdag 20 juli om 8.30u aan het kerkplein van Coloma verwacht in volledig uniform met effen kousen. Breng zeker ook de Kids-ID, identiteitskaart of isi+-kaart en twee klevertjes van het ziekenfonds van je kind mee.

Kespi’s

De kespi’s vertrekken op zondag 16 juli op voorkamp. We verwachten hen in fietsoutfit met hun fiets, fietshelm en fluohesje om 8.30u aan het kerkplein van Coloma. Ook zij moeten hun identiteitskaart en twee klevertjes van het ziekenfonds afgeven aan de leiding.

BRENG JE BAGAGE BINNEN op
WOENSDAG 12 juli

Net als de andere jaren vertrekken de kinderen met de bus, de trein of met de fiets naar het kampterrein. Breng daarom op voorhand alle bagage binnen op woensdag 12 juli tussen 12u en 14u.

OPHALEN

Ribbels, speelclub, rakwi’s & tito’s

We verwachten de ouders op zondag 30 juli tussen 11 en 11.30u op het kampterrein om hun kind(eren) terug op te halen. Na de slotformatie om 11.30u kan iedereen nog iets eten. Blijf gerust nog even hangen om het kampterrein wat mee op te ruimen.

Kespi’s

De kespi’s blijven een dagje langer en keren terug huiswaarts op maandag 31 juli. Jullie hoeven hen niet te komen halen. We laten jullie op tijd weten wanneer we zullen aankomen aan de terreinen van Chiro Coloma.

Kampgeld

WA KOST DA?

Het kampgeld is een richtprijs. Met dit bedrag zijn de grootste kosten van het kamp gedekt. Jammer genoeg heeft niet ieder gezin de middelen om dat bedrag volledig te kunnen betalen. Daarom willen we iedereen vrij laten om te betalen naar wat hij of zij kan missen.

Met andere woorden:
Is het wat moeilijk voor jou om het volledige bedrag te betalen? Betaal wat je kan (mag ook in verschillende keren). Je hoeft ons daarvan niet op de hoogte te brengen.
Kan jij nog wat euro’s missen en wil je er graag mee voor zorgen dat het Chirokamp betaalbaar blijft voor iedereen? Schrijf dan gerust wat meer over. Elke euro is welkom.

Ribbels & Speelclub

110 euro

Rakwi’s, Tito’s & Kespi’s

140 euro

Overschrijven

Schrijf het kampgeld over op

BE78 0013 6168 4986
Chiro Coloma
Tervuursesteenweg 18B
2800 Mechelen

met de mededeling ‘kampgeld – [naam kind] – [chirogroep]’

Je inschrijving is pas definitief bij het betalen van het kampgeld.

Nog eens alles grondig nalezen?

FISCALE ATTESTEN KAMP 2022

Download via onderstaande knoppen de documenten die u nodig heeft.

Scroll naar boven